Aankomende evenementen en recente evenementen

Op deze pagina vindt u aankondigingen van aankomende evenementen, cursussen, workshops en impressies en uitslagen van recente evenementen

Aankomende evenementen, cursussen, lezingen en workshops

Workshop ontspanningsmassage bij de hond

Op 8 maart 2018 organiseerden wij een workshop ontspanningsmassage bij de hond.  Een erg leuke en ontspannen avond waar zelfs de drukste honden van hebben genoten. Zie hier onder voor de foto's van die avond. Op 19 april organiseren we nog een avond. Hier zijn nog een paar plaatsen vrij. Voor informatie zie de flyer van 8 maart hier onder. 

Lezing Peter Beekman "Drillen of willen?"

Op 23 maart 2018 geeft Peter Beekman een een lezing over het onderwerp "Drillen of willen?" Voor informatie en prijzen zie onderstaande flyer.

Avondvierdaagse

Van 28 t/m 31 mei 2018 wordt de avondvierdaagse weer gelopen. Ook leden van de KVVP zijn dan welkom met hun hond. Binnenkort volgt verdere informatie.


Recente evenementen

Workshop hondenmassage

Clubmatch 2017

Wandelen met de KVVP: De Avondvierdaagse gaat weer van start  van 29 mei t/m 1 juni 2017

Van 24 mei tot en met 1 juni 2017 hebben leden van de Kynologen Vereniging Voorne Putten e.o. meegelopen met de Avond Vierdaagse. Hieronder een foto overzicht van deze vier gezellige dagen.

Dag van de Hond 21 mei 2017

Op 21 mei 2017 hebben wij de Dag van de Hond georganiseerd. De dag was zeer geslaagd. Onderstaand treft u een foto impressie van deze dag aan.

 

Foto impressie Dag van de Hond

Foto impressie Selectiewedstrijd obedience 14 mei 2017