Aankomende evenementen en recente evenementen

Op deze pagina vindt u aankondigingen van aankomende evenementen, cursussen, workshops en impressies en uitslagen van recente evenementen

Aankomende evenementen, cursussen, lezingen en workshops

Als gevolg van corona zijn er de komende tijd geen evenementen gepland.


Recente evenementen

Dag van de hond 2019

Op 26 mei 2019 heeft de KVVP, in samenwerking met de Raad van Beheer, de Dag van de Hond georganiseerd. een gezellige (spelletjes) dag voor hond en baas, jong en oud, waar een ieder kon deelnemen aan diverse spellen of kennis kon maken met de diverse takken van hondensport. Hieronder treft u een foto impressie van deze gezellige dag aan, met dank aan fotograaf Henk Gaasbeek.

Avond Vierdaagse 2018

In 2018 hebben een aantal enthousiaste leden van de KVVP samen met hun honden meegedaan aan de Avond Vierdaagse. Onderstaand foto's foto's van de vier avonden.

Teambuilding instructie

Op zaterdag 7 april 2018 hebben de instructeurs van de KVVP een teambuilding cursus gevolgd bij Lex Thoen. Lex is onder andere een gepassioneerd schaapsherder die zijn kudde inzet voor allerlei doeleinden waaronder het geven van teambuilding cursussen aan bedrijven maar ook gebruikt hij zijn kudde om verstandelijk gehandicapten te helpen. Het is mooi om te zien wat hij met de kudde kan maar tegelijkertijd is het ook mooi om te zien hoe mensen daarop reageren. Hier onder volgt, met dank aan Chris Spruijt, een fotoverslag van de leuke middag die begon met een lekkere lunch en eindigde met een gezellige borrel. Tussendoor hebben de instructeurs de schapen mogen drijven maar wel zonder honden. En het moet gezegd: er stond echt een heel mooi team.

Puppy cursus op de kinderboerderij 25 maart 2018

Op zondag 25 maart jl. heeft een groep cursisten met hun pups een demo gegeven op de kinderboerderij. Het was zowel voor de honden als de eigenaren een leerzame middag. Hieronder treft u een foto impressie aan.

Workshop hondenmassage

Clubmatch 2017