Aankomende evenementen en recente evenementen

Op deze pagina vindt u aankondigingen van aankomende evenementen, cursussen, workshops en impressies en uitslagen van recente evenementen

Aankomende evenementen, cursussen, lezingen en workshops

Programma hooper wedstrijd 22 september 2018

Op zaterdag 22 september 2018 organiseren wij een landelijke hooper wedstrijd. Onderstaand de catalogus. Deze is via uw PC te downloaden maar niet met uw telefoon.


Recente evenementen

Teambuilding instructie

Op zaterdag 7 april 2018 hebben de instructeurs van de KVVP een teambuilding cursus gevolgd bij Lex Thoen. Lex is onder andere een gepassioneerd schaapsherder die zijn kudde inzet voor allerlei doeleinden waaronder het geven van teambuilding cursussen aan bedrijven maar ook gebruikt hij zijn kudde om verstandelijk gehandicapten te helpen. Het is mooi om te zien wat hij met de kudde kan maar tegelijkertijd is het ook mooi om te zien hoe mensen daarop reageren. Hier onder volgt, met dank aan Chris Spruijt, een fotoverslag van de leuke middag die begon met een lekkere lunch en eindigde met een gezellige borrel. Tussendoor hebben de instructeurs de schapen mogen drijven maar wel zonder honden. En het moet gezegd: er stond echt een heel mooi team.

Puppy cursus op de kinderboerderij 25 maart 2018

Op zondag 25 maart jl. heeft een groep cursisten met hun pups een demo gegeven op de kinderboerderij. Het was zowel voor de honden als de eigenaren een leerzame middag. Hieronder treft u een foto impressie aan.

Workshop hondenmassage

Clubmatch 2017

Wandelen met de KVVP: De Avondvierdaagse gaat weer van start  van 29 mei t/m 1 juni 2017

Van 24 mei tot en met 1 juni 2017 hebben leden van de Kynologen Vereniging Voorne Putten e.o. meegelopen met de Avond Vierdaagse. Hieronder een foto overzicht van deze vier gezellige dagen.

Dag van de Hond 21 mei 2017

Op 21 mei 2017 hebben wij de Dag van de Hond georganiseerd. De dag was zeer geslaagd. Onderstaand treft u een foto impressie van deze dag aan.

 

Foto impressie Dag van de Hond

Foto impressie Selectiewedstrijd obedience 14 mei 2017