Aankomende evenementen en recente evenementen

Op deze pagina vindt u aankondigingen van aankomende evenementen, cursussen, workshops en impressies en uitslagen van recente evenementen

Aankomende evenementen, cursussen, lezingen en workshops

Clubmatch 2018


OPENLUCHT CLUBMATCH

26 augustus 2018

 

Op zondag 26 augustus 2018 organiseert Kynologen Vereniging Voorne Putten e.o. haar jaarlijkse Openlucht Clubmatch voor bezitters van rashonden met een Nederlandse stamboom, op het eigen terrein aan de Voorweg 7a te Spijkenisse.

 Op een clubmatch wordt uw hond in ontspannen sfeer door een keurmeester beoordeeld en al bent u nooit van plan geweest met uw hond naar een tentoonstelling te gaan, dan is dit de gelegenheid om uw hond eens te laten beoordelen door een ervaren keurmeester.

 Het keurmeesterkorps bestaat dit jaar uit: mw. Pamela Runderkamp en dhr. Wout Arxhoek. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen hierin wijzigingen worden aangebracht.

 Iedere exposant, die vóór 11 augustus 2018 het volledig ingevulde inschrijfformulier aan het secretariaat heeft geretourneerd en het inschrijfgeld heeft voldaan, wordt op 26 augustus 2018 verzocht aanwezig te zijn tussen 09.00 en 09.45 uur.

 

U KRIJGT VOORAF GEEN EXTRA BERICHT THUISGESTUURD EN VOOR BETALINGEN OP DE DAG ZELF (alleen na telefonisch overleg ) WORDT € 10,= EXTRA IN REKENING GEBRACHT!

 

De keuringen beginnen om 10.00 uur. De jongste puppy- en puppy klas doen niet mee voor beste van het ras. Wel wordt in de erering de beste jongste puppy en beste puppy van de dag gekozen.

 Uw betaling dient uiterlijk 19 augustus 2018 op IBAN NL54 INGB 000 409 47 76 ten name van K.V.V.P. e.o. te zijn bijgeschreven onder vermelding van “clubmatch” en het ras en eventueel NHSB nummer van de ingeschreven hond(en). Als de naam van de eigenaar anders is als de naam van de rekeninghouder graag extra vermelden.

 

Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier vóór 11 augustus 2018 opsturen naar:

 

Clubmatchsecretariaat K.V.V.P.

Marja van de Graaf

Schouw 32

3263 PD Oud-Beijerland

 

Info: Riet Spruijt 0181 640436 – c.spruyt6@upcmail.nl

 

wedstrijdcatalogus agility wedstrijd 9 juni 2018

Recente evenementen

Teambuilding instructie

Op zaterdag 7 april 2018 hebben de instructeurs van de KVVP een teambuilding cursus gevolgd bij Lex Thoen. Lex is onder andere een gepassioneerd schaapsherder die zijn kudde inzet voor allerlei doeleinden waaronder het geven van teambuilding cursussen aan bedrijven maar ook gebruikt hij zijn kudde om verstandelijk gehandicapten te helpen. Het is mooi om te zien wat hij met de kudde kan maar tegelijkertijd is het ook mooi om te zien hoe mensen daarop reageren. Hier onder volgt, met dank aan Chris Spruijt, een fotoverslag van de leuke middag die begon met een lekkere lunch en eindigde met een gezellige borrel. Tussendoor hebben de instructeurs de schapen mogen drijven maar wel zonder honden. En het moet gezegd: er stond echt een heel mooi team.

Puppy cursus op de kinderboerderij 25 maart 2018

Op zondag 25 maart jl. heeft een groep cursisten met hun pups een demo gegeven op de kinderboerderij. Het was zowel voor de honden als de eigenaren een leerzame middag. Hieronder treft u een foto impressie aan.

Workshop hondenmassage

Clubmatch 2017

Wandelen met de KVVP: De Avondvierdaagse gaat weer van start  van 29 mei t/m 1 juni 2017

Van 24 mei tot en met 1 juni 2017 hebben leden van de Kynologen Vereniging Voorne Putten e.o. meegelopen met de Avond Vierdaagse. Hieronder een foto overzicht van deze vier gezellige dagen.

Dag van de Hond 21 mei 2017

Op 21 mei 2017 hebben wij de Dag van de Hond georganiseerd. De dag was zeer geslaagd. Onderstaand treft u een foto impressie van deze dag aan.

 

Foto impressie Dag van de Hond

Foto impressie Selectiewedstrijd obedience 14 mei 2017