Elementaire Gehoorzaamheid (EG)

Bij de Elementaire Gehoorzaamheid gaan we verder met het trainen van de hond op een wat strenger niveau in gehoorzaamheid. Tijdens deze cursus wordt er een begin gemaakt met het volgwerk met verschillende wendingen en halt houdingen.

 

Het blijven zitten en liggen op korte afstand, wordt behandeld maar ook de oefening “voorlangs/achterlangs. Met deze oefening wordt er gewerkt en gekeken naar het gedrag van de honden onderling. Ook het eerste stapje naar het apporteren wordt aangeleerd. 

Indien u de EG cursus gevolgd heeft, heeft uw hond waarschijnlijk de juiste leeftijd om te kunnen starten met de Behendigheid of Flyball. Wilt u liever verder met de gehoorzaamheid, dan kunt u de Voortgezette Elementaire Cursus (VEG) gaan volgen.

 

PRIJS

€47,50 (12 lessen)

 

exclusief jaarlijkse contributie

 

Deze cursus word op word op Zondagochtend gegeven.

(onder voorbehoud beschikbaarheid instructie)

 

Ben je nog steeds zo enthousiast met het trainen en genieten jij en je hond van het samen werken? Bij het behalen van je certificaat kan je door met de Gedrag en Gehoorzaamheid (G&G) en natuurlijk is ook de Behendigheid, VZH, Combifun, hoopers of Flyball een leuke optie voor jullie.

Elke week meenemen:

Normale halsband, géén slipketting

Riem, ca 1.00/1.50 m, geen flexi/oprollijn of lange verstelbare lijn

Snoepjes (als beloning), graag kleine (hap slik weg) brokjes

Speeltje, bijvoorbeeld een flostouw of een bal in een sok, géén piepbeest of losse bal

Poepzakje