Verzending contributiefacturen 2018

Wij zijn de leden- en cursusadministratie van de Kynologen Vereniging Voorne Putten e.o. voorzichtig aan het automatiseren. Dit doen we om geld te besparen (porti, enveloppen, acceptgiro's) en ook om tijd te besparen door dubbel werk te voorkomen. Voor de toekomst is het ook goed dat de vereniging wat "digitaler" wordt.

 

Een van de eerste acties die de leden hebben kunnen waarnemen is het digitaal versturen van de contributiefactuur. Sommigen betaalden hem gelijk maar anderen waren wat huiverig omdat ze het e-mailadres niet kenden. Het e-mailadres, rob@vdlpbv.nl , is het zakelijk e-mailadres van de penningmeester. Waarom dit adres? Niet van ieder e-mailadres kunnen een paar honderd mails tegelijk verstuurd worden. Dat wordt gezien als spam. De KVVP heeft nog geen e-mailadres waarvan dit niet als spam wordt gezien, maar daar wordt aan gewerkt. Op de factuur staat het juiste Kamer van Koophandel  nummer van de vereniging en ook het juiste bankrekeningnummer. De leden kunnen de herkomst van de facturen dan ook vertrouwen.

 

Op termijn zullen ook de cursusgelden op deze manier worden gefactureerd en zullen ook de aanmaningen digitaal worden verstuurd.